Om oss

I en alder av fem år ble Karianne Viken rammet av den kroniske sykdommen Diabetes 1.

Etter 30 år resulterte tilstanden i nyresvikt og andre alvorlige komplikasjoner. Hennes eneste mulighet for overlevelse var organtransplantasjon og i 2009 gikk hun igjennom en vellykket transplantasjon av nyre- og bukspyttkjertel. Karianne er frisk fra både nyresvikt og Diabetes 1.

For at kroppen ikke skal frastøte seg organene, må hun gå på immundempende medisiner, som Kortison, resten av livet. Både Diabetes 1 og daglig kortisonbehandling etter transplantasjonen har gjort huden hennes, spesielt på leggene, både tynn og skjør. I hverdagslige gjøremål blir hun lett utsatt for blåmerker og alvorlige rifter som har vanskelig for å gro. Alt fra handleposer, bildører og hundeklør, til sykkelpedaler, kanter og kvister utgjør stor risiko.

I et desperat søk etter å finne beskyttelse mot den daglige utfordringen, fant hun Dermatuff i England. Firmaet hadde utviklet beskyttelseproduktene med Kevlar® DuPont™ med disse utfordringene i tankene.

«Jeg kjenner en helt annen trygghet og selvtillit når jeg går med denne beskyttelsen på leggene mine. Redselen i hodet har nesten sluppet taket. Det beste er at de er så behagelige» Karianne (feb. 2020)

Trygve Øverli jobber til daglig som lisensrådgiver og har erfaring med salg og distribusjon av software.
Trygve er daglig leder i Dermatuff Norway og har som målsetting å få produktet kjent blant aktuelle målgrupper i Norge.

Karianne og Trygve, er eksklusiv distributør av Dermatuff i Norge.

Du kan lese mer om Karianne sin historie på [email protected]

Gründere

Dermatuff UK ble etablert av Peter Thornton og Nick Pitts og ledes nå av Nick Pitts. Peter Thornton led av tynn hud og var plaget av mange alvorlige hudflenger og bensår.
Nick har blant annet erfaring med produktutvikling og markedsføring innenfor et bredt spekter av produkter.
Dermatuff produktene ble utviklet over en periode på 4 år, med råd og hjelp fra mange eksperter innenfor verneklær, strømpeproduksjon og medisinske felt.